Hohohohóóó ... őszintén örülök, hogy a honlapomra találtál.
Csak a manók unszolására készült el.


Én hiszek a közvetlen találkozás erejében, ezért otthonomba invitállak Téged. Bekukkanthatsz mesebeli kiskunyhómba, hogy hol hajtom álomra fejem amikor éppen nem a manókkal vagyunk úton. Sajnos nem mindig, sőt elég ritkán tartózkodom házikómban (december hónapban végig találkozhatsz velem), de ne keseredj el …… a kis postámon üzenetet hagyhatsz nekem, melyben leírod kívánságaidat, vágyaidat, álmaidat. Ígérem minden levelet elolvasok, vagy felolvastatok a manókkal és utána a rénszarvasok közé “csapok”, hogy minden álmod valósággá váljon.

Az én drága asszonykám, vagy valamelyik hű manóm mindig otthon tartózkodik. Segítségedre lesznek a vendégség során.

2017. decemberétől útjára indul a ManóExpressz! (Rossz idő esetén nem indul a szerelvény. Továbbá tesztüzem lévén, így előfordulhatnak még kisebb műszaki megtorpanások, amiért előre is elnézést kérek)

Az udvart a manóházak sora öleli körül, ahol egy kis időre te is manóvá válsz. Bár számomra minden gyermek egy kis manó. Sok közös vonásuk van. Nagyon-nagyon törékenyek, védtelenek, de mind emelett őszinték, feltétel nélkül szeretnek, ragaszkodóak és nagyon hálásak.

Van egy titkos helyem, ahol igazán kikapcsolok. Ahol, ha sok gond gyötör (még a Télapónak is vannak gondjai) csak leülök és átadom magam az álomvilágnak….

Lépj be Te is az álomvilágba és vegyél részt Manó elbűvölő kalandjában. Kövesd útját a képzelet szárnyán a picurka meseországot átszelve. A kaland során találkozol az óriás remetével, a jéghegyen túli ajándék-szerelvénnyel, vidám hóemberekkel és bölcs, melegszívű télapóval.

A terepasztalon feléledő mese a szeretetről, a család varázslatos erejéről szolgál tanulsággal. A történet végére teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy a lehető legnagyobb ajándék egy gyermek számára a szülők szeretete, odafigyelése, törődése.

Tartsátok nálunk a szülinapi zsúrt és ez alkalommal csak a tiétek a PARTY BUSZ!

AKTUÁLIS PROGRAMOKAT facebook oldalunkon találhatjátok. Kattints a kezdőlapon a kék színű "f" nyalókára!

Látogass el hozzám! Várlak nagy-nagy-nagy szeretettel:


Hohohohóóó a Télapó

Segédmanó felhívása

Kicsit is érdekel Karácsonyfalva élete? Értesülj első kézből, azaz tőlem!
Add meg keresztneved és e-mail címed, hogy mindenről tájékoztatni tudjalak.
Ne félj, nem foglak zaklatni..... a Télapó hátsón billentene!

 

Tájékoztatom, hogy a megadott adatait eltároljuk csak és kizárólag saját kapcsolattartási, illetve marketing célból. Azt harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A törlést indoklás nélkül bármikor kérheti.