"Nagyon nagy élmény volt még téli hangulat-hó, hideg, jég- nélkl is ez a mai délelőtt, amit ebben a mesevilágban tölthettünk el! A gyerekeknek hatalmas élmény egy kicsi időre valós-mesevilágba lenniük, élő Télapóval, Manóval találkozni egy hangulatos meseszobában. Nagyon köszönjük ezt a felnőtteknek is kedves időt, amit a boldog gyerkekkel együtt tölthettünk Karácsonyfalván!"
Constantinum 3.a osztálya – 2016.12.10.


***********************************************


"Nagyon köszönjük ezt a csodás délelőttöt! Mindenki nagyon kedves és barátságos. Csodás, mesés hely. Örülök, hogy eljöhettünk és betekintést nyerhettünk a Télapó Otthonába! Mindent köszönünk!"
Szegedről a 2 éves Amira, anyukája Edit, apukája Zsolt és csongrádi barátaink: Tiringer Lili és anyukája Andi

 

************************************************"Hálásan köszönjük azt, hogy vagytok és így szeretitek a gyerekeket. Egy igazi csoda, amit véghez visztek és átemelitek a Kicsiket a varázslatba. Reméljük, még sokszor eljöhetünk hozzátok. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat!"
Hálával és köszönettel a Mádi család Tiszavárkonyból (Luca, Kende, Évi, Józsi) – 2016.12.11.

 

***********************************************"Gratulálunk az ötletgazdának, az alkotóknak és mindenkinek, aki akár csak egy ecsetvonással is hozzájárult ennek a mesevilágnak a létrehozásához.
Köszönjük az élményt. Boldog karácsonyt és csodás, szép Újévet kívánunk:"
 a Buzder család apraja és nagyja

 

***********************************************"Fantasztikus, csodálatos, mókás, hangulatos, meseszép és varázslatos! Meghitten és vidáman telt az itt töltött idő. A meseházban gyermekeinket látva könny szökött a szemünkbe, annyira, de annyira…. Egy pillanatra mi is gyerekek lehettünk.
Köszönjük Nektek ezt az élményekkel teli órákat!"
Gréti, Gergő,Gréta, Hajni és Anikó – 2016.12.15.

 

***********************************************"Nagyon boldogok voltunk itt Veletek! Jövőre is szeretnénk benneteket meglátogatni!
Köszönünk mindent! Szeretünk titeket!
" Pitypang csoport Bokrosi Napsugár Óvoda – 2016. dec

 

***********************************************"Nagyon szépen köszönjük a sok felejthetetlen élményt! A gyerekek fantasztikusan érezték magukat! Egyik meglepetés után jött a másik. Elvisszük a jó hírét ennek a kedves háznak! Ha megtehetjük szívesen visszajövünk még!"
Szeretettel: a felgyői László Gyula Általános Iskola 2. osztálya

 

Vissza